Internet in Deventer

Zakelijk Internet in Deventer en omstreken, altijd de beste keuze voor uw organisatie

Postcodecheck Online

Internet

Zakelijk Internet via Glasvezel

Voicedata levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken. KPN, Eurofiber, TELE2, Cogas en vrijwel alle initiatieven. Dit resulteert altijd in de best mogelijke oplossing tegen de scherpst mogelijke prijs. Glasvezel via Fiber-to-the-home is mogelijk op het KPN/Reggefiber en Caiway netwerk. Op deze locaties levert Voicedata zakelijk glasvezel met een vast IP-adres en zakelijk SLA al vanaf €39,95 excl. BTW per maand. Over zakelijk glasvezel van Voicedata kunnen veel diensten worden gerouteerd. Back-up, opslag of andere applicaties in de cloud kunnen rechtstreeks gekoppeld worden omdat wij in meerdere datacenters actief zijn.

Internet via koper

Voicedata doet naast telefonie veel met internet. De optimale oplossing voor bedrijven is door zowel telefonie als internet bij dezelfde provider af te nemen. Dit biedt voor u meer mogelijkheden wat betreft het bieden van ondersteuning door de desbetreffende provider maar ook is het vaak kostenbesparend.

Bij het afnemen van internet via koper biedt Voicedata u de volgende voordelen. U heeft een aanspreekpunt voor alle verbindingen van uw bedrijf. Wanneer u meerdere locaties heeft is dit voor Voicedata geen probleem, wij regelen de koppeling tussen de verschillende locaties. Wij zorgen dat u snel een vast eigen IP-adres heeft, ook voor de rest zorgen wij dat u geniet van een snelle levering.

Postcodecheck

Vul uw postcode, huisnummer en e-mailadres in en u ontvang zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin alle internetverbindingen die bij u op locatie leverbaar zijn, inclusief prijzen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie