VoIP in Deventer

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Deventer

Steeds meer bedrijven stappen over op Voice over IP. Voice over IP biedt verschillende voordelen waardoor het voor ondernemers een zeer gewenste oplossing is. Een VoIP oplossing bespaart u niet alleen veel geld maar biedt daarnaast ook veel meer functionaliteiten ten opzicht van traditionele telefonie. Een hosted VoIP oplossing kan precies naar de wens van uw bedrijf worden ingevuld door de flexibiliteit en schaalbaarheid die het met zich meebrengt.
VoIP is innovatief, duurzaam en biedt veel mogelijkheden om over te stappen. Voicedata heeft een Hosted VoIP oplossing en een telefooncentrale oplossing met SIP Trunks.

Het belangrijkste in de keuze voor een aanbieder is de betrouwbaarheid van het systeem en de daarbij behorende service en ondersteuning, Voicedata biedt voor de zakelijke gebruiker naast het best mogelijke VoIP platform een gratis professionele helpdesk en 24 x 7 calamiteitenservice, wat ongekend is in de telecomwereld.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP is een telefooncentrale in de cloud die meegroeit met uw bedrijf of het nu gaat om ZZP, MKB of grootzakelijk. Door de maandelijks opzegbare contracten en fee per user is Hosted VoIP extreem schaalbaar en flexibel. Het Hosted VoIP platform van Voicedata wordt wekelijks voorzien van nieuwe features waardoor u altijd beschikt over de meest moderne functionaliteiten voor een vast bedrag per maand. Voicedata blinkt uit in Hosted VoIP door he bieden van het beste platform en een sublieme ondersteuning. Remote service, support en 24/7 calamiteitendienst op Hosted VoIP is bij Voicedata geheel gratis.

SIP-trunk

Een SIP-trunk verzorgt de connectiviteit van uw centrale via het internet. Een SIP-trunk kent lage maandlas ten door onderling gratis bellen, betalen per lijn en scherpe beltarieven. Alle IP-telefooncentrales kunnen uitgerust worden met een SIP-trunk van Voicedata. Uiteraard behoudt u uw eigen nummers en de functionaliteiten van uw telefooncentrale. De SIP trunks van Voicedata behoren tot de meest stabiele in de markt. Naast een zeer hoge uptime bieden wij geheel gratis remote service en 24/7 calamiteitendienst.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie