Skype for Business in Deventer

Skype for Business, de beste communicatieapplicatie ter wereld gekoppeld aan uw telefoonnummers gefaciliteerd door een lokale, betrouwbare partner

Skype for Business

Skype for Business Deventer

Skype for Business is de meest gebruikte en bekende interne en externe communicatie-applicatie en kan door een koppeling met Voicedata volledig worden ingezet als volwaardige telefooncentrale.

De beste communicatie applicatie denkbaar is Skype for Business. Door gebruik te maken van Skype en het te koppelen aan het superieure platform van Voicedata heeft u de ultieme oplossing.

Skype for Business is de beste tool voor zowel interne als externe communicatie via chat, video en telefonie. Door de koppeling met Voicedata en gebruik te maken van de presence informatie kunt u altijd zien wie beschikbaar is voor chat, video of een telefoongesprek.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Skype for Business als telefooncentrale

Als eerste speler in de markt heeft Voicedata een oplossing om gebruik te maken van Hosted VoIP in combinatie met Skype for Business. De ultieme samenwerking van beide systemen zorgt voor perfecte interne en externe communicatie voor uw bedrijf.

Skype for Business als toestel/softphone en Managed Voice als telefooncentrale zorgt voor de perfecte communicatie en is verkrijgbaar in een prijs per user per maand. De setup per user is €75,00 excl. BTW.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie